Lukii, spokojnie, bryka jest zamówiona, czekam na datę wejścia na produkcję, do tego czasu mam jeszcze możliwość korekty wyposażenia jak i koloru.
Szukam tabeli(?) z szerokością wnętrz aut klasy średniej
Zwiń
X
-
Szukam tabeli(?) z szerokością wnętrz aut klasy średniej
Koledzy, ma może ktoś z Was jakąś tabelę z wymiarami wnętrza aut klasy średniej nie starszych niż 5-6 letnie? Szczególnie chodzi mi o szerokość z tyłu i ilość miejsca, która zostaje między fotelikami na środku tylnej kanapy.
Chodzi o auta jak np. Mondeo mk4, Passat B6/B7, Insignia, Avensis T27, Laguna III, Peugeot 507/508, Citroen C5, Mazda 6 II, Superb II, itp.
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez kazik4x4Prędzej chyba bursztynową komnatę znajdziesz niż taką tabele. Chyba łatwiej przejść się po salonach z miarką.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez kazik4x4Prędzej chyba bursztynową komnatę znajdziesz niż taką tabele. Chyba łatwiej przejść się po salonach z miarką.
A mi chodzi i obiektywną ocenę...
Komentarz
-
-
Re: Szukam tabeli(?) z szerokością wnętrz aut klasy średniej
Zamieszczone przez Agamek12Koledzy, ma może ktoś z Was jakąś tabelę z wymiarami wnętrza aut klasy średniej nie starszych niż 5-6 letnie?
http://dealers.mazda.pl/upload/deale...chod%C3%B3w%20 kombi_MOTOR.pdf
Nie umiem zrobić tak aby po kliknięciu w ten link otwierał się odpowiedni dokument, ale jeśli wpiszesz w google
"jedenaście kombi klasy sredniej"
to pierwsze co się pojawi to ten tekst i tam jest tabelka o którą Ci chodzi (OIDP mondeo jest najszersze)
Komentarz
-
-
Ja do tego używam strony autocentrum.pl . masz tam wszystkie wymiary podane tylko trzeba sobie juz samemu porównać.
PS. Również szukam samochodu z tego segmentu. Tylko spalanie Insignii 2.0 Turbo trochę mnie martwi.. :|Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
Komentarz